http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1201/1201566f58nntlu0y.gif' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>

Tuesday, March 29, 2011

terOk sgt ke huh ?



 terok sgt ke slah aku ? smpai kau ckp kat deq aku yg tak yah contact kau buat mse nie ?? hm , mlu doe aku , adeq aku ckp kat aku tady , peeeh !! serius aku tatau kau nie nak pe . hm , tak slh aku maapkan aku , slh kau hukom foe kslahan aku mcm nie skali , tak patot kau hukom aku smpai mcm nie , hm , kau suh kim slm kat aku , tapi aku tak nak lyan aku , ape maksud slm kau tuh huh .?? beso sgt ke dose aku akt kau doe ??? tak boleh ke kau just maapkan aku foe this time ? hm , pelik kay tgok kau ? tak ckup bukti ke agy ? aku dah buat semue nak tunjuk kan syg aku , ku still tk cye aku aagy , hm , KAU COUPLE NGN AKU NAK APE SEBENARNYE ?? hope ku jwb ques aku nie kay ? kau tolong terangkn kt aku , ape niat kau , buat aku fhm tujuan kau sebenarnye .
hm .. aku still tunnguu kau , aku akan tunggu kau , aku akan , 
I WILL WAIT FOE YOU MUHAMMAD ISKANDAR ,

1 comment:

aq bdak sempoy said...

adk???umm,,adk eh??hehe..

Post a Comment