http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1201/1201566f58nntlu0y.gif' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>

Friday, April 8, 2011

jumaat ohh jumaat ..

hi hi ,
as salam all .
hary nie jumaat , yea iskandar cuti . yeeeeeeeeey !! i like it ahah , hehe :D .. spend tyme ngn dea , wow ! kuar mam kfc , wetex , mlm g uptown , astaka .
bessssssssst bieeeee , thanx aww .
hehe , love you love you .<33
hm , ade gka yang tak best , tyme gi astaka . kau tak pasan ke aku sket sgt haty tyme kau ckp konon nye aku " deq " kau . hm kau anggap aku adeq ?? kau mlu ade gf kecik ?? kau takut ape ? kau malu ape ? aku tak lawo? aku tak perfect ? hm , kau tak dpat accept aku seadanye ? kau tak nak kenagkwn kau tahu =?? pe reason kau ckp mcm tuh ?????????? kau tak pk tyme stuff gurl semue tgur kau , nmpak stg kau baek , rpat , ngn deaorg , aku nmpak .. aku mlz nakk gdoe , tuh kwn kerje kau kan .. hm diaaaaaaaaaaaam jek kay joe ?? k , sbar aww .  k lah no mood at all .
bye , ly <333.

4 comments:

aq bdak sempoy said...

haha...ingt an citew eppy yg last skli sdey..sabo jew lah!!

arept666 said...

keh3,..sabo3..adat ler 2 bcinta,.keh3...

Ajim's Droughty said...

hahaha...bwu taw ker kandar cm2..ahahhahahaha..sabar jer laa..

joeanna said...

adeq oii : hm ntah lh , tuh kn bg awakk ..

arep , ajim : sabo sob sob :'(

Post a Comment