http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1201/1201566f58nntlu0y.gif' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>

Friday, April 1, 2011

y ?

 pa , awak dah brubah kay ? hm maybe tuh slah sye kot , sye buat awk sedih , sye buat awk nnges hary tu , pa , sye rindu awk yg dlu , sye nak awk yg dlu , hm , awk tahu tak , awk yg dlu always buat sye gelak , senyum , hapy , hm , bhgie nye mse tuh pa :'( ya ALLAH , rindu kat awk sgt , pa , lau nnty ajal ma smpai , pa jge diri bebaek kay ? hm , jgn smoke , jgn but bnde bodoe , ma always ade ngn pa aw , ma nak pa cri yg lbh boleh bhgie kn pa mse ma tak de nnty aww , ramai yg nak pa , ma syg sgt kat pa , ma tak de niat nak skit kan haty pa , buat pa nnges , tak pa , ma tak de niat lansong , lau la pa thu btpe sdih nye ma mse pa mrh kat ma ary tu , tak pena pa diam kn diri mcm uh , hm , m yang bodooe ! ma yg sial ! hm , ma tak nak khilangan pa tapy ape ma buat ??????????? hm , ma nak tgok pa hapy , tak mu sedih sedih , hm , jgn berpure pure kay ? hm , i just want you to noe i love you fucking damn muchiee muchikoo !

JOHANNA SAYANG ISKANDAR <33

2 comments:

aq bdak sempoy said...

hahaha...pa n ma??woww!!pnggln yg sweet skli...huahua

joeanna said...

hehe :D , naugthy gurl , stlker ea ? jealous ke deq ? haha

Post a Comment