http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1201/1201566f58nntlu0y.gif' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>

Wednesday, December 7, 2011

Birthday girl :)

Assalamualaikum you all.Hey. Esok birthday besties aku. NUR ZULAIKHA . Dulu aku mmg tak rapat dengan minah ni. Menyampah 24 jam dengan minah ni. Maybe sebab mak kitaorang kawan kot., tu yang start form1 kitaorang jadi rapat gila. Lepak sama2. Tidur sama2. peh memang baik sangat lah kan.Secret aku semua ada kat dia. Thanks sebab jaga secret aku tu bebaik doh. And esok birthday kau kan zue. Aku tak dapat bagi apa, sebab aku tengah kering gile vavi. Sorry dear. Aku mintak maaf. Tunggu aku ada duit nanti ea? Jaga diri kau, moga panjang umur, murah rezeki, cekal dengan dugaan Allah. Jadi budak yang kuat k. Jangan asyik mau nngis je. Tak baik. And kau ingat Aku sayang kau. Happpy Birthday sayang :)

1 comment:

Fafa Esttele said...

thankyou girl :) so sweet ! :)

Post a Comment